Hydrauliek

Met een goed uitgeruste mobiele werkplaats, inclusief slangenpers en een ruime ervaring op schepen, zowel luxe jachten, motorboten, zeiljachten, motorjachten als schepen voor de beroepsvaart, vaste installaties en mobiele apparaten is de hydrauliek monteur van Diepstra Techniek beschikbaar om voor u montage, assemblage, reparatie, onderhoud en service aan uw hydraulische installatie en systeem te verrichten.

Zo kunnen wij complete systemen, hydraulische aggregaten, leveren, installeren, aansluiten en in bedrijf stellen. Maar ook als U zelf componenten en of systemen aanlevert kan de hydrauliek monteur van Diepstra Techniek (kunnen wij) U assisteren bij het assembleren, monteren en in bedrijf stellen. Ook kunnen wij onderhoud, reparatie’s en of service verrichten aan bestaande installaties, machines en apparaten.

Lekkage of defecte hydrauliek

Lekkage aan uw hydrauliek slangen of defecte hydrauliek slangen kan de hydrauliek monteur van Diepstra Techniek voor U (kunnen wij) vervangen, ter plaatste inmeten en assembleren tot 1”.

Lekkage aan hydraulische ventielen of lekkage aan hydraulische cilinders kan Diepstra Techniek voor U verhelpen, dankzij een groot en breed Netwerk is er snel een oplossing mogelijk.

Vervuilde hydrauliek olie vervangen, de oude olie kan door Diepstra Techniek uit het systeem gepompt en indien gewenst afgevoerd worden. Nieuwe olie, indien gewenst door Diepstra Techniek aangeleverd, of door U zelf aangeleverd kan gefilterd in het systeem gepompt worden. Waarna het systeem ontlucht en in bedrijf gesteld wordt. Defecte of slecht werkende Hydraulische stuurpompen en stuursystemen kunnen door Diepstra Techniek gereviseerd of vervangen worden. Geluidsoverlast in uw Hydraulische installatie kan door Diepstra Techniek verholpen worden.

Voor de onderdelen of hydraulische componenten die wij niet op voorraad hebben kennen wij de juiste leverancier, waardoor U toch snel geholpen bent.

Certificeringen

Lid Metaalunie