Onderhoud aan uw hydraulische installatie of systeem

Onderhoud aan hydraulische installaties of hydraulische systemen kan bij u in het bedrijf plaatsvinden, maar ook op locatie bij uw klant.

Tijdens onderhoud aan een hydraulische installatie wordt de functionaliteit van alle componenten gecontroleerd en worden de diverse hydraulische componenten gecontroleerd op lekkage. Indien van toepassing worden lekkages verholpen of worden de defecte onderdelen gereviseerd of vervangen. Ook kunnen wij de hydrauliek olie vervangen of een olie monster nemen. Indien er veel vervuilingen in het systeem voorkomt of de olie vuil is kunnen wij ook advies geven over extra of betere filtratie.

Onderhoud alle hydraulische systemen

Diepstra Techniek voert als hydrauliek monteur onderhoud uit aan hydraulische aggregaten, hydraulische stuursystemen, hydraulische systemen, hydraulische componenten, hydraulische slangen, hydraulische cilinders en hydraulische lieren. Dit kan in zowel zeiljachten, motorboten, schepen voor beroepsvaart, mobiele machines als in vaste installaties.

Indien gewenst kunnen wij zelf de hydraulische componenten en hydraulische onderdelen toeleveren. Dankzij ons brede netwerk kunnen wij tegen een zeer scherpe prijs leveren.

Diepstra Techniek heeft een breed netwerk aan ervaren hydrauliek monteurs, bij grotere klussen kunnen wij zorgen dat er een ervaren team voor U klaar staat.

De nodige werkzaamheden kunnen bij u op het bedrijf plaats vinden, maar ook op locatie bij uw klant. Als u het wenst dragen wij uw bedrijfskleding. Voor het werken op locatie gebruiken wij een bedrijfswagen en/of aanhanger zonder reclame van Diepstra Techniek.

Certificeringen

Lid Metaalunie