slider

Over Reinald Diepstra

Reinald Diepstra heeft zijn start gemaakt in de techniek als service monteur voor de Leopard tank. Als service monteur hield hij zich bezig met het verhelpen van storingen, en onderhouds/reparatie werkzaamheden aan het koepelgeschut van de Leopard tank.

Met een passie en affiniteit voor de werking van hydraulische systemen heeft Reinald zich verder gespecialiseerd als service monteur voor intern transportmateriaal zoals de elektrische pallettrucks en computergestuurde hoogbouw machines. Reinald was verantwoordelijk voor de mechanische, hydraulische en elektrische werking van deze machines.

In de loop der jaren heeft Reinald zijn kennis en kunde gebruikt als adviseur en verkoper van hydraulische componenten, systemen en hydraulisch aangedreven apparaten. Dit heeft hij voor diverse werkgevers gedaan. De wens om voor zichzelf te beginnen hing echter al voor langere tijd in de lucht en zo is uiteindelijk Diepstra Techniek ontstaan. Een zeer vakkundig en flexibel inzetbaar bedrijf voor alles op het gebied van hydrauliek, mechanische aandrijvingen, elektrotechniek en mechatronica. Het bedrijf heeft diverse certificeringen behaald zoals VCA vol, Nogepa en uiteraard een VAR verklaring, BAV en AOV en verleent inmiddels haar diensten aan vele bedrijven.

Certificeringen

Lid Metaalunie